MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE SPOR BASKETBOL TAKIMLARININ MÜSABAKALARI BAŞLADI

10-12-2009 2010 sezonunda Bursa Yerel Liglerinde Yıldız Bayan, Küçük Bayan, Minik Bayan, Küçük Erkek, Minik Erkek-A ve Minik Erkek-B takımları ile

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE SPOR BASKETBOL TAKIMLARININ MÜSABAKALARI BAŞLADI

2009- 2010 sezonunda Bursa Yerel Liglerinde Yıldız Bayan, Küçük Bayan, Minik Bayan, Küçük Erkek, Minik Erkek-A ve Minik Erkek-B takımları ile mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Takımlarının müsabakaları başladı.

6 Takımda müsabakalara katılacak olan Belediyespor Küçük Erkekler Liginde oynadığı Final Gençlik Spor, Fast Line Spor ve Mudanya Spor müsabakalarını kazanarak, Nilüfer Belediye Spor, Yeşim Spor ve Bursa Kolejliler Spor müsabakalarını kaybetmiştir.

Minik Erkekler-A Liginde oynadığı karşılaşmalarda ise Yünes Spor müsabakasını kazanarak İkinci maçında karşılaştığı Örnek Kolej Spor maçını kaybetmiştir. Bünyesinde 92 sporcunun yer aldığı Belediyespor Basketbol takımı antrenmanlara devam ediyor. Önümüzdeki günlerde diğer 4 takımın da müsabakaları başlayacak olan Belediyespor, 2010 sezonunun da oynayacağı maçlarda galip gelmeyi hedefliyor.