Geri Dön

Mustafakemalpaşa Bakan Çelik’i ağırladı

19-12-2010 Parke ve bordur taşı döşenen, dikilen palmiye ağaçları ile çehresi değişen ve ışıklandırılması yeniden yapılan 14 Eylül Bulvarı’nın açılışı, Devlet

Mustafakemalpaşa Bakan Çelik’i ağırladı

19-12-2010 Parke ve bordur taşı döşenen, dikilen palmiye ağaçları ile çehresi değişen ve ışıklandırılması yeniden yapılan 14 Eylül Bulvarı’nın açılışı, Devlet

     Parke ve bordur taşı döşenen, dikilen palmiye ağaçları ile çehresi değişen ve ışıklandırılması yeniden yapılan 14 Eylül Bulvarı’nın açılışı, Devlet Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı törenle açıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından parke ve bordur taşı döşenerek modern bir hali getirilen, orta refüje dikilen palmiye ağaçları ile çehresi değişen ve ışıklandırması yeniden yapılan 14 Eylül Bulvarı, Devlet Bakanı Faruk Çelik tarafından hizmete açıldı.

     Törene Bakan Çelik’in yanı sıra; Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Milletvekilleri Ali Koyuncu ve Mehmet Tunçak, İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Ak Parti Bursa İl başkanı Sedat Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Mine Borazan ve yönetim kurulu üyeleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

     Her zaman büyük şikayet alan 14 Eylül Bulvarı’nı döşenen parke taşı ve ışıklandırma çalışmalarıyla modern bir hale getirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “14 Eylül Bulvarı’ndaki çalışmalar, ilçede yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmet zincirinin sadece bir halkasıdır. Mustafakemalpaşa değişim ve dönüşümü yaşıyor. Az konuşup, çok iş yapacağız. İşimizin hizmet, gücümüzün ise millet olduğunu unutmadan çalışacağız” dedi.

Bursa Milletvekili Ali Koyuncu da yaptığı konuşmada, “Mustafakemalpaşa’nın daha yaşanır, daha çağdaş bir hale gelebilmesi için sayın bakanımız, milletvekillerimiz, belediyemiz, teşkilatımız elele çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Mustafakemalpaşa’nın bu dönemde hizmete doyacağını söyleyen Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak da, “Mustafakemalpaşa’nın çok çalışkan bir başkanı var. Bu nedenle ilçe çok şanslı. Böylesine çalışkan bir başkanı olan ilçe hizmete doymayacakta neresi doyacak?” diye konuştu.

 

“HİZMET ENDEKSLİ ANLAYIŞ”

     Türkiye’nin yeni siyaset anlayışının dedikodu değil, hizmet olduğunun altını çizen Devlet bakanı Faruk çelik ise konuşmasında şunları söyledi:

     “Eski anlayış artık yok. Türkiye artık engelleri aşan, adaletli ve ecdadına yaraşan bir ülke konumundadır. Dedikodu siyaseti artık bitti, hizmet endeksli bir anlayış siyasete hakim oldu. 14 Eylül Bulvarı’ndaki bu güzel hizmet, diğer cadde ve sokaklara da yapılmalıdır. Her ay Mustafakemalpaşa’da bir açılış gerçekleştirilmeli.”

Konuşmaların ardından Bakan Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte 14 Eylül Bulvarı’nın açılış kurdelesini kesti.

 

EK BİNA HİZMETE AÇILDI

     Devlet Bakanı Faruk Çelik, ilçede yaptırılan 14 Eylül İlköğretim Okulu’nun ek hizmet binasını da hizmete açtı. Açılışta bir konuşma yapan Bakan Çelik, iktidar olarak verilen sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Adam gibi siyaset budur. Bu modern okullarda Türkiye için hizmet edecek genç beyinler yetişecek" diye konuştu. Bursa’ya kurulacak olan Teknik Üniversitesi’nin rektörünün atamasının yapıldığını hatırlatan Çelik, üniversitenin bir fakültesinin Mustafakemalpaşa'ya açılacağının da müjdesini verdi.

 

OVAAZATLI’YA MÜJDE..

     Mustafakemalpaşa’daki okul ve bulvar açılışlarının ardından 5 Aralık 2010 tarihinde Belde Başkanı ve Meclis Üyeleri’ni seçen Ovaazatlı’ya giden Devlet Bakanı Faruk Çelik, onarımı tamamlanan Belediye Hizmet Binası’nın açılışını yaptı.

Bakan Çelik, Bursa Büyük Şehir Belediyesi’nden verilen makam aracı ile birlikte, 1 arazöz, 2 kamyon ve 1 kepçe anahtarlarını Belde Belediye Başkanı İlhan Gürkaş’a teslim etti.

     Seçimlerden önce verdikleri sözleri yerine getirmek için geldiklerini belirten Bakan Faruk Çelik, bazı siyasetçiler gibi vatandaştan gelen talepleri sigara paketlerinin üzerine laf olsun diye not almadıklarını ifade etti ve sözü verilen Biber Kurutma Fabrikası’nın 3 milyon TL’lik ödeneğinin Maliye Bakanlığından İç İşleri Bakanlığı’na gönderildiğini, söz konusu ödeneğin Salı günü İl Özel İdaresi’ne ulaşacağının müjdesini verdi.

     Bakan Çelik ve beraberindeki heyet, Ovaazatlı Beldesi’nde yaşayan vatandaşlarla görüşmesinin ardından Mustafakemalpaşa’dan ayrıldı.


.


.