Mustafakemalpaşa 17 Nisan’da TRT’de

14-04-2011 TRT’de 24 yıldır aralıksız yayınlanan ve bir klasik haline gelen Gezelim Görelim programı, 17 Nisan’da Mustafakemalpaşa’yı tanıtacak.          TRT’de 24 yıldır

Mustafakemalpaşa 17 Nisan’da TRT’de

TRT’de 24 yıldır yayınlanan ve her bölümünde Anadolu’nun farklı bir yöresini, doğal güzellikleri, sosyal ve ekonomik yapısı, tarihi, turizm potansiyeli, kültürü, gelenekleri, görenekleri ve yemek kültürü ile tanıtan Gezelim Görelim programı, 17 Nisan’da Mustafakemalpaşa’yı tanıtacak.

Nuray Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Gezelim Görelim programında, Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları gibi tarihi ve turistik yörelerin tanıtımının yanı sıra, Kaymakam Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile yapılan röportajlar, Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı’nın yapımı, kasnakçılık, yöre yemekleri gibi ilçeyi tanıtıcı çekimler yer alacak.

Program 17 Nisan Pazar günü saat 19.30’da TRT1 ekranlarında olacak.

.