Geri Dön

Mustafa Ceceli ile ‘Cumhuriyet’ coşkusu

31-10-2013 Pop Müziği’nin başarılı ismi Mustafa Ceceli, Mustafakemalpaşa’da sahne aldığı konserde sevenlerine rüya gibi bir gece yaşattı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90.

Mustafa Ceceli ile ‘Cumhuriyet’ coşkusu

31-10-2013 Pop Müziği’nin başarılı ismi Mustafa Ceceli, Mustafakemalpaşa’da sahne aldığı konserde sevenlerine rüya gibi bir gece yaşattı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90.

Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Mustafa Ceceli, Mustafakemalpaşa’da sahne aldığı konserde sevenlerine rüya gibi bir gece yaşattı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl coşkusu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyet Özel Konseri’ ile renklendi. Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Cumhuriyet Bayramı’nda verdiği özel konserde şarkılarını binlerce Mustafakemalpaşalı için seslendirdi. Mustafakemalpaşa Stadı’ndaki konserde sahne performansıyla dinleyenlerini tam anlamıyla coşturan ünlü sanatçının şarkılarına 15 bin kişilik hayran korosu eşlik etti.   Hem oynadı hem oynattı   2 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli, sanat yaşamına damgasını vuran albümlerinden sevilen şarkılarıyla gönülleri fethederken, bateri, davul, org ve darbuka çalarak da yeteneklerini sergiledi. Muhteşem konserde zaman zaman tarzının dışına çıkan sanatçı, ‘ Ankara’nın Bağları’ ‘ Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkılarını seslendirerek çiftetelli oynadı ve hayranlarına da göbek attırdı. Müzik ziyafetinin sonunda alkış yağmuruna tutulan Mustafa Ceceli’ye Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan sahneye çıkarak çiçek takdim edip, Mustafakemalpaşa Tatlısı ikram etti.   ‘Gelecek daha güzel olacak’   Ceceli ve ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattığı güzel konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan; “ Bu güzel akşamda Cumhuriyet’in ilanının 90. yılında bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepimiz farklı kulvarlarda Cumhuriyetimizin yüksek idealleri için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’de her alanda daha çok kalkınmış, halkının refah ve mutluluk seviyesi artmış, barış ve kardeşliğin perçinlendiği bir Türkiye’ye ulaşacağız. Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutlarken, bize bu günleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Ünlü sanatçı da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.