MÜSİAD yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

23-02-2011 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret

MÜSİAD yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, Başkan Yardımcısı Osman Arıca ve yönetici Nurettin Özkan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kurtulan’a ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, ilçenin gereken hizmetleri almaya başladığını ve işadamları olarak kendilerinin de projelere destek vermeye hazır olduklarını belirti.

Başkan Sadi Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve, “Bizler hizmet için bu göreve geldik ve her türlü öneriye açığız. İşadamlarımızdan da ilçemize yatırım yapmalarını bekliyoruz. Onlara her türlü desteğe vermeye hazırız” diye konuştu.