MUSİAD’dan Ziyaret

20-05-2009 İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu 20 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 10:00’da gerçekleştirilen ziyarete; Musiad

MUSİAD’dan Ziyaret

Mustafakemalpaşa İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ı ziyarette bulundu

20 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 10:00’da gerçekleştirilen ziyarete; Musiad Yönetim Kurulu Başkanı Refik Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kuyumcu, Erdem Yalçın, Suat Kıray, Metin Özbursa, Murat Aydemir, Hüseyin Dürmüş, Aziz Cumalı, Erdem Dönmez katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Refik Çelebi “ Öncelikle yeni görevinizin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Mustafakemalpaşalı İş Adamları olarak ilçemizin gelişmesi adına gerçekleştireceğiniz her türlü projelerinizde desteğe hazırız. Önemli olan ilçemizin geleceği ve bizler bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan ise “Ticareti canlandırmak için bir araya gelen güçler yan yana gelip, birlik olmalı. Bu ilçenin geleceği için birlik olalım. Sizler gibi memleketinin geleceği için çalışan ve bu ilçeye bir şeyler katacak beyinler olduğu sürece bizlerde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Daha sonra 1990 yılında Mustafakemalpaşalı İş Adamları (MUSİAD) tarafından kurulan dernek hakkında yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a bilgiler vererek, yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.