Muhtarlarla istişare toplantısı

26-07-2019 Mustafakemalpaşa Belediyesi, mahalle sorunlarını öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantılarını sürdürüyor. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen muhtarlarla istişare toplantısına Başkan yardımcısı Ercan Leblebi

Muhtarlarla istişare toplantısı

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen muhtarlarla istişare toplantısına Başkan yardımcısı Ercan Leblebici ev sahipliği yaptı. Toplantıda Başkan yardımcısı Kadir Gökçe ve birim müdürleri de hazır bulundu. Demokrasinin uçbeyi muhtarlar sırayla söz alarak mahallelerindeki sorunları anlattı. Mahalle muhtarlarını dikkatle dinleyen Başkan yardımcısı Ercan Leblebici, iletilen bazı sorun ve talepleri anında çözerken, bazı sorunları da birim müdürlerine not aldırarak ilgilenmeleri yönünde talimat verdi.

Verimli sonuçlar doğuracak

Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası diyen Başkan yardımcısı Ercan Leblebici, Belediye olarak hizmet ağını daha iyi yönetebilmek ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesini sağlamak için muhtarlarla istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini, bu toplantıların verimli sonuçlar doğuracağını ifade etti.

Leblebici, "Kırsal ve merkez mahallelerimizde tarımsal üretimin, kalkınmanın ve daha modern bir Mustafakemalpaşa'nın geleceği için gayretle çalışan halk ile belediye arasında köprü görevi gören değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.