Muhtarlar Derneği’nden nezaket ziyareti

26-02-2013 Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen

Muhtarlar Derneği’nden nezaket ziyareti

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Salih Akın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetini makamında misafir eden Başkan Kurtulan, Muhtarlar Derneği yeni yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Yerel yöneticilerin ortak amacının vatandaşa hizmet olduğunu, bunun içinde koordineli bir şekilde çalışmak gerektiğini dile getiren Başkan Sadi Kurtulan;  “ Muhtarlar demokrasimizin uç beyleri olarak yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası, bizlerin gözü, kulağıdır. Vatandaşlarımızın isteklerini, beklentilerini, sorunlarını muhtarlar vasıtasıyla öğreniyor, hizmeti hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirmek için ortak çalışmalar yürütüyoruz. Mustafakemalpaşa’da yaşam kalitesini arttırmak için bugüne kadar muhtarlarla güzel bir diyalog kurduk. Kendilerine kapımız her zaman açıktır. Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya gelerek yapılacak hizmetleri değerlendirme fırsatı bulduk. Birlik ve beraberlik içinde bu toplantılara devam edeceğiz. Muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın hizmet taleplerini bizlere aktarmada azami gayret göstermelerini bekliyoruz. Belediye olarak muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi. Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Akın ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kongreye katılarak muhtarları yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Akın; “Muhtarlar Derneği olarak amacımız muhtarlık misyonunu hak ettiği yere getirmek, vatandaşların sorunlarına müspet anlamda çözüm sağlamaktır. Belediye Başkanımızın muhtarların içinde bulunduğu sorunları çözmeye yönelik icraatları ve işbirliği içinde bulunması bizler için memnuniyet vericidir. Kendisine bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Başkan Kurtulan ziyaret sonrası muhtarlara Mustafakemalpaşa’yı tanıtıcı kitaplar hediye etti.