Muhtarlar Derneği’nden Başkan Kurtulan’a ziyaret

15-03-2010 Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sülün ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı

Muhtarlar Derneği’nden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sülün ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Hüseyin Sülün ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtula’ı ziyaret etti. Başkan Sülün, başkan Yardımcısı Sait Aydın ve yönetim kurulu üyeleri İlhan Sadık, İbrahim Tanrıkulu, Seyfettin Karanfil, Naci Küçük, Mehmet Sezgin, Şerafettin Tosun ve Necip Canbaz ziyarette Muhtarlar Derneği olarak belediye ile birlikte elele çalışarak ilçeye yararlı hizmetlerde bulunmak için çaba harcayacaklarını belirttiler. Başkan Sadi Kurtulan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların çok önemli bir görev icra ettiğini, halka en yakın kişiler olduğunu belirterek, hizmet anlamında belediye olarak üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ve kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu söyledi.