Müftülük’ten Mehter Takımı’na teşekkür yemeği

30-04-2012 Mustafakemalpaşa Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında gösteri yapan Belediye Mehter Takımı’na yemek verdi.      Teşekkür yemeğine; Başkan Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları

Müftülük’ten Mehter Takımı’na teşekkür yemeği

Teşekkür yemeğine; Başkan Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Mustafakemalpaşa Müftüsü Musa Uzun ve Mehter Takımı üyeleri katıldı.
     Başkan Sadi Kurtulan yemekte yaptığı konuşmada, Mehter Takımı’nın kurulduğu günden bu yana büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ettiğini, çeşitli etkinliklerdeki gösterileri ile Mustafakemalpaşa’nın sosyal ve kültürel yaşamına renk kattığını dile getirdi.
     Mustafakemalpaşa Müftüsü Musa Uzun da, Kutlu Doğum Haftası’nda yapılan başarılı gösteri dolayısıyla Mehter Takımı’na teşekkür etti.

.