Morgül’den Kadınlar Günü konseri

10-03-2014 Sanat Müziği’nin güçlü sesi Yılmaz Morgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mustafakemalpaşalı hayranlarıyla buluştu. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü Özel Konseri’nde

Morgül’den Kadınlar Günü konseri

Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Yılmaz Morgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mustafakemalpaşalı hayranlarıyla buluştu. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü Özel Konseri’nde sahne alan Morgül, birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Kapalı Spor Salonu’ndaki konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserleri ve günümüz parçalarından oluşan repertuarıyla müzik dolu anlar yaşattı. Renkli bir konsere imza atan Yılmaz Morgül, ustaca seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı esprilerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, büyük alkış aldı. Konserde zaman zaman halkla buluşan Morgül’e etkinliğin ardından Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan çiçek takdim ederek, teşekkür etti. Başkan Kurtulan yaptığı konuşmada; “ Kadınlarımız, toplumsal yaşamımızın ayrılmaz parçası, üretimin etkin öğesidir. Türkiye’de her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımız gurur kaynağımızdır. Türkiye’nin çağdaşlık idealini sürdürebilmesi için kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi ülkemizin temel önceliği olmalıdır. Ayrımcılığın önlendiği, insanların eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve özgürlüklerini adil biçimde kullandığı, kadınlarımızın yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak umuduyla, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Yılmaz Morgül ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek; “ Bu özel konserde Mustafakemalpaşa’da olmaktan mutluyum. Kadınlarımızın var olduğu her yer güzel. Ülkemiz, kadınlarımızın çalışmalarıyla daha da büyüyecektir” dedi.