MKP 1923'ten Başkan Kurtulan'a ziyaret

29-02-2016 1923 Spor Kulübü'nün yeni yönetimi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa'yı 2. Küme 10. Grup'ta temsil eden MKP 1923'ün yeni

MKP 1923'ten Başkan Kurtulan'a ziyaret

Mustafakemalpaşa 1923 Spor Kulübü'nün yeni yönetimi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa'yı 2. Küme 10. Grup'ta temsil eden MKP 1923'ün yeni Başkanı İlhan Çakmakçı, yönetim kurulu üyeleri Uğur Cede ve Halim Yavuz ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan MKP 1923 Başkanı İlhan Çakmakçı, oluşturulan yeni yönetimle birlikte çıkış yakalayan kırmızı lacivertli takımı hak ettiği yere getirmek için yola çıktıklarını söyledi. Çakmakçı; " Mustafakemalpaşa'da güçlü bir futbol geleneği var.  Genç ve yetenekli futbolcuları kulübümüze kazandırarak, Mustafakemalpaşa'nın ismini taşıyan takımımızı daha üst liglere çıkarmak istiyoruz. Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen taraftarımıza ve amatör spor kulüplerine verdiği güçlü destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.   'Tesisleşme hızla sürecek'   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise mevcut tesislerin modernizasyonundan yeni spor merkezleri kazandırılmasına, amatör kulüplere malzeme yardımından teknik  desteğe kadar sporun her dalına yatırım yaptıklarını söyledi. Büyükşehir ile birlikte kaliteli ortamlarda spor yapma imkanını kulüplere sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kurtulan; " Tesisleşme yolunda attığımız önemli adımlar var. Şükrü Erdem Tesisleri'ni ve şehir stadını geçtiğimiz dönem her yönden modernize ettik. Merkez ve kırsal mahallelerde yeni tesisleri spora kazandırma projelerimiz var.  Önümüzdeki aylarda temeli atılacak olan Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi'nde de futboldan basketbola, yüzmeden voleybola bir çok spor aktivitesinin yapılabileceği alanlar olacak. Amacımız, gençlerimizi spora yöneltmek. Bu amaçla Mustafakemalpaşa'da faaliyet gösteren kulüplerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Yeni bir yönetimle göreve gelen Mustafakemalpaşa 1923 Kulübü'ne ligde başarılar diliyorum" dedi. MKP 1923 Kulübü Başkanı İlhan Çakmakçı ziyaretin ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.