Miniklere toprak, fidan ve tohum semineri

31-03-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tema Vakfı Başkanı Necati Özyiğit’in, Mustafakemalpaşa Anaokulu öğrencilerine ‘toprak-fidan ve tohum’ konusunda verdiği bilgilendirme seminerine katıldı. Belediye

Miniklere toprak, fidan ve tohum semineri

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tema Vakfı Başkanı Necati Özyiğit’in, Mustafakemalpaşa Anaokulu öğrencilerine ‘toprak-fidan ve tohum’ konusunda verdiği bilgilendirme seminerine katıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan öğrencilere Tema Vakfı Başkanı Necati Özyiğit ile birlikte çevreyi bilinçlendirici konuşmalar yaptı. Başkan Kurtulan öğrencilere, toprağın renginin ve kokusunun çok önemli olduğunu, toprağa temas eden minik ellerin hasta olmayacağını, sağlıklı bireyler olarak toplumda yer alacaklarını söyledi.

Daha sonra Tema Vakfı Başkanı Necati Özyiğit Mustafakemalpaşa Anaokulu öğrencilerine sabah kahvaltısında ceviz yemelerini tavsiye etti ve yanında getirdiği cevizleri öğrencilere hediye etti. Minik öğrenciler konuşmaların ardından öğretmenleri ile birlikte çam fidanı diktiler.