Miniklerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

07-11-2012 Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Başkan Kurtulan, Işıklar ve Minik Eller

Miniklerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.
Başkan Kurtulan, Işıklar ve Minik Eller grubundan oluşan 38 öğrencinin öğretmenleri nezaretinde yaptığı ziyarette minik misafirlerini makamında ağırladı.
Öğrencilerle tek tek tanışarak, sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, istek ve önerilerini dinlediği miniklerin sorularını da yanıtladı.
Atatürk konulu şiirlerini okuyan anaokulu öğrencilerini kutlayan Başkan Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Çocuklarımızın geleceği için okul öncesi eğitim son derece önemli. Bu konuda da en önemli görev onları yetiştiren, verdikleri eğitimle yaşamlarını şekillendiren ailelere ve öğretmenlere düşüyor. Ulu Önder Atatürk’ün ülkemizin geleceğini emanet ettiği bugünün çocukları yarının gençleri olan minik öğrencilerimizi, bilinçli birer birey olabilmeleri için en doğru bilgilerle donatmalıyız. Çocuklarımızın öğrenme isteklerini taze tutan tüm çalışmalara destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu Bölüm Şefi Şerife Aksu ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a öğrencilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Minik öğrenciler son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı ile birlikte belediye binasını gezdi.

.