Minik yıldız karateciler madalya avında

01-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı’nın minik yıldızları, Alanya’da düzenlenecek olan şampiyona da madalya arayacak.      2-4 Mart tarihleri arasında Alanya’da yapılacak

Minik yıldız karateciler madalya avında

2-4 Mart tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Minik Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası’nda Mustafakemalpaşa’yı temsil edecek Belediyespor’lu 5 sporcu, şampiyonluk hedefliyor.

Karate Antrenörü Necip Kaplan liderliğinde; Batuhan Gökdemir (63 kg), Cengizhan Arslan (45 kg), Hilal Akdeniz (45 kg), Mine Dal (50 kg) ve Selma Akdeniz (40 kg)’den oluşan kafile, 3 gün sürecek olan şampiyona da derece için ter dökecek.

Şampiyona da derece yapan ilk 2 kişi Sırbistan’da düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak.

Minik yıldız karatecilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sporcuların şampiyona da iyi dereceler kazanacaklarına inandığını dile getirdi.

Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Necip Kaplan ise; “Şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Çabalarımızın karşılığını alacağımıza olan inancım tam. Türkiye Şampiyonası'nın hemen ardından bu kez Balkan Şampiyonası düzenlenecek. İyi bir derece elde ederek, Balkan Şampiyonası'nda da hem Mustafakemalpaşa’yı hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.