Minderde Başarılar Sürüyor

18-05-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü’nün genç güreşçisi Yusuf Zulan, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Zonguldak’ta yapılan 14-15 Yaş Grupları Grekoromen Türkiye Grup Şampiyonası’nda 29 kg da dereceye giren Yusuf Zulan, Mustafakemalpaşa’yı

Minderde Başarılar Sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü’nün  genç güreşçisi Yusuf Zulan, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Zonguldak’ta yapılan 14-15 Yaş Grupları Grekoromen Türkiye Grup Şampiyonası’nda 29 kg da dereceye giren Yusuf Zulan, Mustafakemalpaşa’yı 4-5 Haziran tarihlerinde Bursa’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Başarılı güreşçiyi makamında misafir ederek kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Spor’un son yıllarda güreş dalında yakaladığı ivmenin yeni başarılara kapı açacağını söyledi.

Gençleri spora yöneltmeyi asıl hedef olarak gördüklerini belirten Başkan Kurtulan; ” Sporu seyreden değil spor yapan bir kuşak yetiştirmek istiyoruz. Azim ve mücadelenin sonucu başarıdır. Bir çok dalda sporcularımız milli takımdan davet alıyor. Bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Daha çok sporcumuzu milli takım formasıyla ülkemizi temsil edebilecek düzeye ulaştırabilirsek  gerçek başarıyı yakalayabiliriz. Kulübümüz güreşçisi Yusuf Zulan’a Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyor, genç sporcumuzu yetiştiren antrenör ekibine ve ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan ziyarette genç güreşçiye çeşitli hediyeler verdi.