Minder’de Türkiye Şampiyonluğu

27-06-2014 Belediye Spor güreşçilerinden Tolga Akyüz, serbest stilde Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 6-8 Haziran tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen

Minder’de Türkiye Şampiyonluğu

Mustafakemalpaşa Belediye Spor güreşçilerinden Tolga Akyüz, serbest stilde Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 6-8 Haziran tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Serbest Stil Türkiye Şampiyonası’na katılan Belediye Spor Güreş Takımı, zaferlerine yenilerini ekledi. 38 kg.da mindere çıkan Tolga Akyüz, 147 rakip arasından sıyrılarak şampiyonada altın madalya kazanarak, birincilik kürsüsüne çıktı. Başarılı güreşçi, 8 maç yaptığı turnuvada rakiplerine puan vermeden Serbest Stil Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı şampiyonada mücadele eden Belediye Sporlu bir diğer güreşçi Oğuz Taneli ise 73 kg’da Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan’da genç güreşçileri misafir ederek, kazandıkları başarıdan dolayı kutladı. Başkan Yardımcısı Erdoğan; “ Belediye Spor çatısı altında ata sporumuz güreşte elde edilen başarılar gurur kaynağımız oldu. Güreşçilerimizin gelecekte milli forma ile uluslararası arenada daha büyük zaferler kazanacağına inanıyorum. Kıymetli güreşçilerimizi kutluyor, kendilerini yetiştiren antrenörlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Spor’lu güreşçiler Türkiye Güreş Federasyonu’nun organizasyonuyla yazın Milli Takım Gelişim Kampı’na katılacak.