Milli Takım Voleybol Seçmelerinin İlk Ayağı İlçemizde Gerçekleştirildi

04-05-2009 Mayıs 2009 Pazar günü saat 16:00’da gerçekleştirilen seçmelere Milli Takım Alt Yapı Antrenörü Bursa Bölge Karma Sorumlusu Emin İmen, Nilüfer

Milli Takım Voleybol Seçmelerinin İlk Ayağı İlçemizde Gerçekleştirildi

03 Mayıs 2009 Pazar günü saat 16:00’da gerçekleştirilen seçmelere Milli Takım Alt Yapı Antrenörü Bursa Bölge Karma Sorumlusu Emin İmen, Nilüfer Belediyespor Antrenörü Burhan Zümrüttaş, Bursaspor Antrenörü Özlem Özkan, İnegölspor Antrenörü Serkan Seçkin ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Antrenörü Hasan Balcı katıldı. Büyükşehir Belediyespor, Bosch Spor Kulübü, Nilüfer Belediyespor, İnegölspor, Gemlik Belediyespor, Emine Örnek Okulu Kız Voleybol Takımı, Özel Çakır Okulu Kız Voleybol Takımı, DSİ Spor ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Bursa Bölgesi Voleybol Kız Karma Gruplarının yer aldığı toplam 34 sporcu Milli Takım’a girebilmek adına hünerlerini sergiledi.

Yapılan karşılaşmalar öncesi sporcularımızı ziyaret eden Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “ Öncelikle sizleri yetiştiren anne ve babalarınıza ayrıca bu seviyeye ulaşmanızı sağlayan hocalarınıza teşekkür ediyorum. Her sporcunun hayali Milli Takımda ülkesini temsil etmektir. Sizlerde bu seviyeye ulaşmış başarılı sporcularsınız. Burada yapılacak elemelerle içinizden seçilecek sporcuların ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum ve sizleri tebrik ediyorum” dedi. Daha sonra sporcularla fotoğraf çektiren Başkan Kurtulan başarılar dileyerek salondan ayrıldı.

34 sporcunun katıldığı elemelerde Mustafakemalpaşa Belediyespor Voleybolcularından Duygu İnci (1995) ve Beyza Özdil ( 1996)’de Milli Takım’a girebilecek adaylar içerisinde yer alıyor. 07 Mayıs 2009 Perşembe günü Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ve 17 Mayıs 2009 Pazar günü İnegöl İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek elemelerde belirlenecek 12 sporcu, Temmuz ayında Ankara’da yapılacak Milli Takım seçmelerine katılarak Bursa’yı temsil edecek.

Bizlerde Mustafakemalpaşa Belediye ailesi olarak seçmelere katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.