Milli Piyango 19 Ekim Çekilişi Mustafakemalpaşa'da

05-10-2009 Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Milli Piyango çekilişi ilçemizde gerçekleştiriliyor. 19 Ekim 2009 Pazartesi akşamı TRT

Milli Piyango 19 Ekim Çekilişi Mustafakemalpaşa'da

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Milli Piyango çekilişi ilçemizde gerçekleştiriliyor.

19 Ekim 2009 Pazartesi akşamı TRT ekranlarında canlı olarak yapılacak çekilişle tüm Türkiye Mustafakemalpaşa'ya bağlanacak. Belediyemiz isteği doğrultusunda Milli Piyango idaresi'nin katkılarıyla hazırlanan gece ilçemizin tanıtımında da büyük rol oynuyor. Amorti ve iki büyük ikramiyenin çekilişinin canlı olarak gerçekleştirildiği gecede, Ayna ( Erhan Güleryüz ) konseri, Esat Kabaklı Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Dans Grupları yer alacak.

19 Ekim gecesi, TRT 1 Mustafakemalpaşa'dan tüm Türkiye'ye seslenecek. Bu coşkulu gece de siz değerli hemşerilerimizi de aramıza bekliyoruz.