Milli Güreşçi’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

30-04-2012 Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.      Ata sporu güreşte milli forma

Milli Güreşçi’den Başkan Kurtulan’a ziyaret

Ata sporu güreşte milli forma ile uluslararası arenada bir çok başarı kazanan Rıza Kayaalp, genç güreşçilere destek olmak amacıyla geldiği Mustafakemalpaşa’da, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile görüştü.

Belediye Başkanı Kurtulan, makamında misafir ettiği şampiyon güreşçinin spor sevgisi, centilmenliği ve kazandığı başarılarla genç sporculara örnek teşkil ettiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı, Belediyespor Koordinatörü Önder Balta ve Belediyespor Güreş Takımı’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Kurtulan; “

Çocuklarımızın rol model olarak benimsediği milli sporcumuzun bu ziyareti bizleri mutlu ettiği kadar, güreşçilerimize de moral oldu. Kıymetli güreşçiler yetiştiren bir takımımız var. Son olarak Ukrayna’daki şampiyonada güreşçimiz Tolga Akyüz’ün kazandığı altın madalya bunun bir göstergesi. Güreşçilerimiz, gelecekte tıpkı Rıza Kayaalp kardeşimiz gibi kazanacakları başarılarla ülkemizin göğsünü kabartacaktır. Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek güreşçimize başarılar diliyorum” dedi.

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ise Başkan Kurtulan’a yaptığı çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verirken, Belediyesporlu güreşçilere de başarılı olmanın sırrını hayatından örnekler vererek, tavsiyelerde bulundu.

Başkan Kurtulan, bir süre sohbet ettiği Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’e ebru tablosu hediye etti.

.