Milli Eğitim Müdürleri Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

09-05-2011 İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.   Her ay olağan toplantısını

Milli Eğitim Müdürleri Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Her ay olağan toplantısını bir ilçede yapan Milli Eğitim Müdürleri, bu ayki toplantısını Mustafakemalpaşa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantı için Mustafakemalpaşa’ya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve 17 ilçenin ilçe Milli Eğitim Müdürleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etiler. Başkan Kurtulan kendisine başsağlığı dileğinde bulunan Milli Eğitim Müdürlerine bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

.