Milletvekili Yıldırım’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

30-05-2014 Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kutlama ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yıldırım, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından

Milletvekili Yıldırım’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kutlama ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yıldırım, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından tekrar göreve seçilen Başkan Sadi Kurtulan’ı tebrik ederek, yeni hizmet döneminde başarılar diledi. Mustafakemalpaşa’nın Bursa’nın parlayan yıldızı olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Bedrettin Yıldırım, son dönemde alınan hizmetlerle marka kent olma yolunda önemli adımlar atıldığını belirtti. Milletvekili Yıldırım; “  Yeni dönemin Mustafakemalpaşa’da şehirleşmeye,  tarım ve hayvancılık alanında kalkınmaya ivme kazandıracağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte Mustafakemalpaşa daha kaliteli hizmetlerle tanışacak, insanların huzur ve mutluluğu artacaktır. Başkanımızın hayata geçirdiği projelerin her zaman destekçisi olacağız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Mustafakemalpaşa’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Milletvekili Yıldırım’a bilgiler verdi. Başkan Kurtulan; “ En büyük hedefimiz uyumlu ve verimli çalışma ortamını koruyarak, insanlarımıza hizmet etmektir. Mustafakemalpaşa’nın yaşam kalitesini yeni projelerle daha yukarı taşımaya devem edeceğiz” dedi. Milletvekili Bedrettin Yıldırım ve Başkan Sadi Kurtulan daha sonra Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek, esnafların düzenlediği lokma ikramına katıldı.