Milletvekili Matlı’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

05-03-2012 AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’nın sorun ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı

Milletvekili Matlı’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’nın sorun ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkan Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmaçı ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyelerini de katıldığı ziyarette, Milletvekili Önder Matlı’ya, geçtiğimiz yıl yapılan belediye çalışmaları ve 2012 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Mustafakemalpaşa’yı her yönden yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bunun için düşündükleri birçok projeyi tek tek hayata geçirdiklerini dile getirirken; “ Milletimize hizmet etme heyecanı içerisinde birlikte el ele vererek, daha güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise yeni Devlet Hastanesi, Adliye Binası ve Hükümet Konağı gibi Mustafakemalpaşa’ya yönelik önemli yatırımların yeni dönemde de hızla süreceğini söyledi. Bu konuların takipçisi olacağını kaydetti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne hizmetler konusunda her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Milletvekili Matlı; “ Bizim tek bir ideolojimiz var, o da hizmet. Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız ve ilçe teşkilatımızla daha etkili işbirliği ile Mustafakemalpaşalı vatandaşlarımıza yakışan hizmetler sunacağız” dedi.

.