Meydanda Keyifli Fasıl

29-06-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Fasıl Gecesi' ile Türk Müziği'nin eşsiz nağmelerini sanat severlerle buluşturdu

Meydanda Keyifli Fasıl

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Fasıl Gecesi' ile Türk Müziği'nin eşsiz nağmelerini sanat severlerle buluşturdu. Belediye Türk Müziği Koro Şefi Halit TANRISEVER, Adnan Menderes Meydanı'nda 8 kişilik yerel saz ekibiyle sahne alarak Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir fasıl gecesi icra etti. Türk Sanat Müziği'nin sevilen şarkılarının yanı sıra türkülerden de oluşan repertuarıyla 1 saatlik solo bir konser veren Halit TANRISEVER, seslendirdiği eserlerle büyük beğeni kazandı. İlgi gören konserde izleyicilerinde katılımıyla söylenen şarkılar keyifli bir gece yaşattı. Konserin ardından Şef Halit TANRISEVER ve ekibine teşekkür eden  Belediye Başkanı Sadi KURTULAN, yerel sanatçılara çiçek verdi.