Meydan'da Milli Takım heyecanı

18-06-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki İspanya maçını dev ekranda taraftarlarla birlikte izledi.

Meydan'da Milli Takım heyecanı

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılarak Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatan A Milli Takımın D Grubu'nda oynandığı İspanya maçı, Adnan Menderes Meydanı'nda kurulan 11 metrelik dev ekrandan yayınlandı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'da meydanı dolduran 7'den 70'e tüm Mustafakemalpaşalılarla birlikte milli heyecana ortak oldu.

Renkli görüntülere ve büyük bir coşkuya sahne olan etkinlikte izleyicilere Türk Bayrağı dağıtıldı.

Futbol severler ayrıca sosyal medyada #MilliMaçMeydanda hashtag'iyle Ay-Yıldızlılara destekte bulundu.

3-0 Türkiye'nin mağlubiyetiyle sona eren maçın ardından değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, talihsiz bir turnuva yaşadıklarını söyledi.

Başkan Kurtulan; " Spor bizi bir araya getirdi. Meydanı dolduran hemşerilerimizle birlikte büyük bir sevinç yaşamayı isterdik ama olmadı. Henüz her şey bitmiş değil. Çek Cumhuriyeti maçını kazanarak azda olsa şansımızı devam ettireceğimize inanıyorum" dedi.

Türkiye'nin, 21 Haziran Salı saat 22.00'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maç için Adnan Menderes Meydanı'na bir kez daha dev ekran kurulacak.