Mevlana Okulu’ndan Başkan Kurtulan’a plaket

18-11-2013 Mevlana İlk ve Orta Okulu idarecileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Başkan

Mevlana Okulu’ndan Başkan Kurtulan’a plaket

Mustafakemalpaşa Mevlana İlk ve Orta Okulu idarecileri ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Başkan ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sevda Doğrul, Sema Selçuk, Fatma Aydoğan ve Ayşegül Yanmaz’ın katıldığı ziyarette Başkan Kurtulan’a, Mevlana İlk ve Orta Okulu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Ziyarette konuşan Mevlana İlk ve Orta Okulu Müdürü Hasan Başkan, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın okullarına her konuda destek verdiğini ve sorunların çözümü için daima özverili bir yaklaşım sergilediğini söylerken; “ Okulumuzun dış cephesinin boyanmasına ve fiziki yapısının düzenlenmesine ihtiyaç vardı. Maddi imkânlardan dolayı gerçekleştiremediğimiz bu hizmet için Belediye Başkanımıza başvurduk ve kısa sürede okulumuz yenilendi. Belediye Başkanımıza okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. Misafirlerini makamında konuk eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti. Başkan Kurtulan, eğitim kurumlarında okul bahçelerinden başlayarak, dersliklere kadar eksiklikleri gidermek için çalıştıklarını söylerken;“ Öğrenciler bizim geleceğimize yön verecek olan yeni nesillerimizdir. Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü eğitim bizim için çok önemli. Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Değerli öğretmenlerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette, Okul Müdürü Hasan Başkan tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim edildi.