Geri Dön

Mermer taşlarından muhteşem eserler

13-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Mermer ve Doğal Taş İşlemeciliği Kursu’ sergisi açıldı.

Mermer taşlarından muhteşem eserler

13-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Mermer ve Doğal Taş İşlemeciliği Kursu’ sergisi açıldı.

     Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Mermer ve Doğal Taş İşlemeciliği Kursu’ sergisi açıldı.
 
     Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açılan ve 3 gün sürecek olan serginin açılış törenine; Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, Başkan yardımcısı Sevgisun Gizli, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, Belediye Meclis üyeleri, İSKUR Müdürü Kasım Tilki ve Müdür Yardımcısı Murat Kurt, Ticaret Odası Başkanı Hasan Yılmazoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev, birim müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. 
     Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, kurs hocası Nilgün Doğan ve kursiyerler kurdele kesimiyle birlikte serginin açılışını gerçekleştirdiler.
 
     Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, 10 Kasım’da başlayan ve 30 Aralık’ta sona eren kursta 18 kursiyerin eğitim gördüğünü belirterek, “İSKUR ve Halk Eğitim merkezi ile ortaklaşa bu tür kursları sık sık yaparak vatandaşlarımızın hem meslek öğrenmelerine, hem de aile bütçelerine katkı sağlamalarına öncülük ediyoruz. Kursiyerlerimizin yaptıkları bu el emeği ürünler 3 gün boyunca halkımızın beğenisine sunulacak. Kendilerini ve emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.
 
     BAŞKAN KURTULAN’DAN KURSİYERLERE ÖVGÜ..
     Serginin açılışında Ankara’da bir toplantısı olması nedeniyle bulunamayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, dün sergiyi gezerek kursiyerleri kutladı.
     Kurs hocası Nilgün Doğan’dan tüm eserler hakkında tek tek bilgi alan Başkan Kurtulan, “Yaptığınız eserler gerçekten çok güzel. Sizler bir işin öncüsü oldunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha güzel işler yapacaksınız. Yaptığınız bu ürünleri fuarlarda sergileyeceğiz ve tanıtımını yapacağız. Hepinizi kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Sergiyi gezdikten sonra tüm kursiyerlere belediyenin hazırlatmış olduğu 2011 takvimlerinden hediye eden Başkan Kurtulan, kursiyerlerle hatıra fotoğrafını da çektirdi.


.


.

.

.

.