Mermer Taş İşlemeciliği Kursu kuraları çekildi

04-11-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İSKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Mermer Taş İşlemeciliği Kursu’ kuraları dün çekildi.        Nikah Salonu’nda yapılan kura

Mermer Taş İşlemeciliği Kursu kuraları çekildi

Nikah Salonu’nda yapılan kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Halk Eğitim Müdürü Cemalettin Söylev, İŞKUR yetkilileri Kadir Bal ve Yaşar Yalçın’ın ile kursa başvuru yapan vatandaşlar katıldı. 8 Kasım’da başlayacak olan kurs için 20 asil ve 10 yedek üye belirlenirken, kursun 32 gün süreceği ve gün başına kursiyerlere 15 TL ücret ödeneceği açıklandı.

Büyük bir heyecanın yaşandığı kura çekiminde 20 asil ve 10 yedek kursiyer şu şekilde belirlendi:

ASİL KURSİYERLER:

1-Özkan Kuvan