Meme kanserine dikkat çekildi

27-01-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği ve Mustafakemalpaşa Gazetesi katkılarıyla Meme Kanseri ve Guatr hastalığı ile ilgili konferans düzenlendi.

Meme kanserine dikkat çekildi

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak; Opr.Dr.Ceyhun İrgil, Opr.Dr. Can Başaran katıldı. Dr. Başaran, Kanserin ön belirtileri, korunma yolları ve tedavi süreci, cilt ve deri kanseri, melanom hastalığı, troid bezi ve troid nodülleri ile ilgili katılımcılara bilgiler verirken, Dr. İrgil meme kanseri ile ilgili uluslar arası bilim literatürüne giren çalışmalarını anlattı. "Kanserli memenin içi tamamen boşaltıldıktan sonra hastalarımızı silikon müdahalesi ile eski görünümünden daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz" diyen Dr. İrgil, kanserin tedavi sürecinin, eskisinden daha gelişmiş teknoloji ile hızlı bir şekilde, olumlu sonuçlar alınarak bitirildiğini söyledi.
     Konferansın sonunda Mustafakemalpaşa Belediyesi yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner konuşmacılara çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

.