Mehterli ‘Kutlu Doğum’ yürüyüşü

20-04-2015 Belediyesi Mehter Takımı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla verdiği konserde büyük ilgi gördü. Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu’nun 1444. yıl dönümü, özel bir

Mehterli ‘Kutlu Doğum’ yürüyüşü

Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla verdiği konserde büyük ilgi gördü. Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu’nun 1444. yıl dönümü, özel bir etkinlikle kutlandı. Mustafakemalpaşa Müftülüğü’nün düzenlediği Kutlu Doğum Yürüyüşü’ne; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Müftü Musa Uzun, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik kapsamında Şeyh Müftü Cami önünden başlayan yürüyüşle Adnan Menderes Meydanı’na gelen Belediye Mehter Takımı, burada verdiği konserde ‘Kutlu Doğum Haftası’na renk kattı. Mehter Takımı’nın seslendiği marş ve ilahiler vatandaşlardan büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, etkinlikte yaptığı konuşmada Peygamber sevgisinin milletin yüreğinde sarsılmaz bir yeri olduğunu söyledi. Dünyanın, Peygamberimizi ve getirdiği güzellikleri anlamaya her zamankinden çok ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Kurtulan,  barış ve hoşgörü iklimine ancak bu yolla ulaşılabileceğini kaydetti. Mustafakemalpaşa Müftüsü Musa Uzun’da yaptığı duanın ardından, 4’sü gerçekleştirilen geleneksel Kutlu Doğum Yürüyüşü’nün gelecek yıllarda da devam edeceğini dile getirerek, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Mehter Takımı’na teşekkür etti.