Mehterli ‘Kutlu Doğum’ etkinliği

24-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sergiledikleri gösteri ile büyük ilgi gördü.      Peygamber Efendimizin Kutlu

Mehterli ‘Kutlu Doğum’ etkinliği

Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu’nun 1441. yıldönümü, özel bir programla kutlandı.
     Mustafakemalpaşa Müftülüğü’nün düzenlediği etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Müftü Musa Uzun ve din görevlileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
     Etkinlik kapsamında Şeyh Müftü Cami önünden başlayan yürüyüş ile Adnan Menderes Meydanı’na gelen Belediye Mehter Takımı, burada verdiği konserde ‘Kutlu Doğum Haftası’ programına renk kattı.
     Mehter Takımı’nın seslendirdiği marş ve ilahiler, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
Mustafakemalpaşa Müftüsü Musa Uzun, etkinliğin sonunda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Mehter Takımı’na teşekkür etti.

.