Mehter Takımı’ndan Hıdrellez’de coşkulu konser

13-05-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yeşilova Beldesi’nde düzenlenen ‘Hıdrellez Şenlikleri’ne katılarak, vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte bir gösteri yapan Belediye Mehter Takımı ise performansıyla

Mehter Takımı’ndan Hıdrellez’de coşkulu konser

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yeşilova Beldesi’nde düzenlenen ‘Hıdrellez Şenlikleri’ne katılarak, vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte bir gösteri yapan Belediye Mehter Takımı ise performansıyla büyük alkış aldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen şenliklere; AK PARTİ Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK PARTİ İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, birlik ve beraberliğin canlı kılındığı hıdrellez etkinliklerinin aynı zamanda sosyal dayanışmaya güç kattığını dile getirdi. Hıdrellezin güzelliğe ve kardeşliğe açılan kapı olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan; “ Geleneksel değerlerin korunarak, yaşatılması ve geleceğe aktarılması hepimizin görevidir. Yeşilova’daki bu güzel etkinliğe katılan vatandaşlarımızda yüzlerce yıllık bu kültürel zenginliği birlikte paylaşarak, yaşatıyor. Hıdrellezin ülkemize bereket getirmesini diliyorum” dedi. Semazen, halk oyunları ve kılıç kalkan ekiplerinin gösterilerini sergilediği Hıdrellez Şenliği’nde sahne alan Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı da verdiği konserde büyük ilgi gördü. Şenliğe renk katan Mehter Takımı, yaptığı gösteri ile beğeni kazandı.