Mehter Takımı ilk toplantısını yaptı

05-03-2010 Belediyesi bünyesinde kurulma aşamasında olan ‘Mehter Takımı’ ilk toplantısını Belediye Düğün Salonu’nda Osmangazi Mehter Derneği Mehterbaşı Celalettin Altuntaş’ın katılımıyla yaptı. Mustafakemalpaşa

Mehter Takımı ilk toplantısını yaptı

Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde kurulma aşamasında olan ‘Mehter Takımı’ ilk toplantısını Belediye Düğün Salonu’nda Osmangazi Mehter Derneği Mehterbaşı Celalettin Altuntaş’ın katılımıyla yaptı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde kurulma aşamasında olan ‘Mehter Takımı’ çalışmalarına mart ayının 15’inden sonra başlayacak.

Mehter Takımı’nda yer almak isteyenlerle ilk toplantı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Muzaffer Ceylan, Genel Sanat Yönetmeni Halit Tanrısever ve Osmangazi Mehter Derneği Mehterbaşı Celalettin Altuntaş’ın da bulunduğu toplantıya, Mehter Takımı’nda yer almak isteyen 47 kişi katıldı. Toplantıda yapılan açıklamada; Mehter Takımı’nın çalışmalarının Mart ayının 15’inden sonra başlayacağı, ilk çalışmaların ardından da Mehterbaşının seçileceği ve takım içindekilerin yeteneklerine göre görevlerinin belirleneceği bildirildi. Mehter Takımı’nın ilk gösterisini 19 Mayıs törenlerinde yapacağı ve bu zamana kadar olan çalışmaların Osmangazi Mehter Derneği Mehterbaşı Celalettin Altuntaş yönetiminde yapılacağı kaydedildi.