Mehmet Gedik anıldı

22-04-2016 Bursa eski Milletvekili Mehmet Gedik, 5. ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı. ANAP Genel Başkan Yardımcısı,18. ve 19. dönem Bursa Milletvekili Mehmet Gedik, vefatının 5. yılında Mustafakemalpaşa’daki mezarı başında anıldı.

Mehmet Gedik anıldı

Bursa eski Milletvekili Mehmet Gedik, 5. ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, merhum Gedik’in ailesi ve dostlarının katıldığı Adile Mezarlığı’ndaki anma töreninde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan anma töreninde yaptığı konuşmada, toplumun farklı kesimlerini bir arada tutan kimliği ile tanınan Mehmet Gedik’in Mustafakemalpaşa için öncü hizmetlerde bulunan değerli bir siyasetçi ve hizmet adamı olduğunu söyledi.

Başkan Kurtulan; “ 1970′li yıllarda Mustafakemalpaşa’ya gelen merhum Mehmet Gedik, güzel hizmet izleri ve dostluklar bırakarak aramızdan ayrıldı. Herkese kapısı açıktı. Bunun için halkla her zaman sıcak ilişkiler kurdu. En büyük ideali ve bize bıraktığı mirası halka hizmet olmuştur.Yaşamı boyunca Turgut Özal’ın açtığı hizmet kervanının yolcusu oldu. Türkiye’ye yeni bir değişim ve dönüşüm yolu açan mimarların arasında yer aldı. Bu millet yapılan hizmetleri unutmuyor. Bursa’ya ve Mustafakemalpaşa’ya kazandırdığı eserler daima yaşayacaktır. Onun bıraktığı hizmet bayrağını birlikte geleceğe taşıyacağız ve yeni nesillere aktaracağız. Mehmet Gedik ağabeyimizi bir kez daha rahmet ve hasretle anıyoruz” dedi