Meclis Dergisi’nden Başkan Kurtulan’a ödül

29-01-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10. yılını kutlayan Meclis Dergisi tarafından ‘ Yılın Başarılı Belediye Başkanları Ödülü’ne layık görüldü. Siyaset, bürokrasi, sivil

Meclis Dergisi’nden Başkan Kurtulan’a ödül

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10. yılını kutlayan Meclis Dergisi tarafından ‘ Yılın Başarılı Belediye Başkanları Ödülü’ne layık görüldü. Siyaset, bürokrasi, sivil toplum kuruluşları, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile gündem oluşturan Meclis Dergisi Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tek yayın organı olan Meclis Dergisi’nin ‘Türkiye’ye Hizmet Edenler Ödüllendiriliyor’ sloganı ile gerçekleştirdiği ödül töreni Ankara Büyük Sürmeli Otel’de yapıldı. Siyaset, iş ve medya dünyasının buluştuğu törende, Meclis Dergisi okurlarının gönderdiği elektronik posta, mektup ve anketlerle belirlenen yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, bürokratları, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri ödüllerini aldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bu yıl 10.su yapılan ödül töreninde, Türkiye genelinde 20 belediye başkanı arasına girerek, ‘ Yılın Başarılı Belediye Başkanları’ ödülünü kazandı. Başkan Kurtulan ile birlikte Bursa’dan 3 ismin ödüllendirildiği gecede, Önder Matlı ve Hüseyin Şahin ‘Yılın Milletvekilleri’ ödülüne layık görüldü. Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu’nun elinden ödülünü alan Başkan Sadi Kurtulan, yapılan hizmetlerin ödülle takdir görmesinin kendilerini motive ettiğini söyledi.   ‘ Personelimizin başarısı’   Başkan Kurtulan törende yaptığı konuşmada; “ Bu ödül, Mustafakemalpaşa’nın her sokağına gerekli hizmeti götürmek için 7 gün 24 saat çalışan belediye personelimizin başarısıdır. Onların çalışmaları bizler için çok değerlidir. Bu ödüller aynı zamanda biz yerel yöneticilere yeni sorumluluklar yüklüyor. Hep birlikte yeni projeler üretip, vatandaşlarımıza daha iyisini sunmanın gayreti içinde olacağız. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyor, belediye çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.