MAVİ TUR YOLCULUĞUNDA MUSTAFAKEMALPAŞA

27-07-2009 Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın bir körfezinin olduğunun farkına varılmasını, Bursa’nın güzelliklerini tatma fırsatını ve kentin sahillerindeki değerini tüm Bursalılara yaşatmak amacıyla

MAVİ TUR YOLCULUĞUNDA MUSTAFAKEMALPAŞA

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın bir körfezinin olduğunun farkına varılmasını, Bursa’nın güzelliklerini tatma fırsatını ve kentin sahillerindeki değerini tüm Bursalılara yaşatmak amacıyla “Mavi Tur” yolculuğunu başlattı.

İki günde bir düzenlenen yolculukta ilgi büyük olup Bursalılara güzel bir gün yaşatılmakta; kentimizin dağı, denizi, tarihi eserleri ve kültürel birikimiyle ne kadar kimlikli ve güzel bir yer olduğunun gösterilmesi amaçlanmıştır.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması sonucu 25.07.2009 Cumartesi günü Mavi Tur Yolculuğuna Mustafakemalpaşa’ lı hemşerilerimiz de katıldı. Sabah: 07:00 de hareket eden aracımızın yolcularını Başkanımız Sadi KURTULAN yolcu etti. Başkanımız KURTULAN konuşmasında;

“Projeleri üretip hayata geçirme görevlerinin yanı sıra Bizlerin en büyük görevi sosyal içerikli projelere de öncülük etmesi, aracı olmasıdır. Bursa’nın güzelliklerini Mustafakemalpaşa’lı hemşerilerimizin de yaşamasını istedik. Bugün sizlerin yolculuğu keyifli geçmesini temenni ediyor, Bursa’nın güzelliklerini bizim yerimize de doyasıya yaşamanızı diliyorum. “ ifadesinde bulundu. Mustafakemalpaşa’lı hemşehrilerimiz keyifli bir seyahatin ardından mutlu anılarla döndü.