Mart ayının başarılı personeli belirlendi

17-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 2012 yılında başlattığı ‘Ayın Başarılı Personeli’ uygulaması devam ediyor.      Memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli

Mart ayının başarılı personeli belirlendi

Memur personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla yürürlüğe giren uygulama kapsamında Mart ayının başarılı personeli belirlendi.
     Komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde Mart ayının başarılı personeli, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli muhasebeci Atilla İlter seçildi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, işinde, vatandaş ve personel memnuniyetini benimseyen bir anlayış ve duyarlılıkla görev yapan Atilla İlter’e örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tebrik etti.
     Başkan Kurtulan; “ Tüm personelimiz, ‘insan odaklı’ bir anlayışı ile Mustafakemalpaşa’ya hizmet ediyor. Birbirimize yardımcı olarak, hizmet çıtamızı daha da yükselteceğiz. Başta ayın personeli olmak üzere, tüm personelime gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşme kapsamında yürürlüğe giren ‘Ayın Personeli’ uygulaması; personelin, parmak izi personel devam kontrol sistemi uygulaması, ay içindeki mesai devamlılığı, yaptığı işi ile ilgili performans değerlendirmesi, belediye içerisinde müdür ve amirlerine saygısı, arkadaşları ile uyumu, vatandaşa yüz yüze hizmet veren birimlerde, vatandaşla olumlu ilişkileri ve kılık kıyafeti göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor.