Marmara Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

02-05-2011 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeniden Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçildi.        Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 205 geçerli oyun 195’ini alarak 2014 yılına kadar yeniden Birlik Başkanlığına seçildi. Genel kurulda konser veren engelliler, belediye başkanlarını gözyaşlarına boğdu.

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2011 yılı Olağan 1. Toplantısı İstanbul Klassis Otel’de yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğu’nun konseriyle başlayan toplantıda, engelli gençlerin muhteşem gösterileri, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda belediye başkanının da gözyaşlarına boğulduğu genel kurulda, Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bilal Eryılmaz ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği yöneticilerinin yanı sıra Marmara Belediyeler Birliği’ne üye 230 belediyenin başkanı katıldı. Yapılan seçimler sonucunda Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Eğitim Komisyonu’nda görev aldı.

.