‘Mahallere hizmet iş birliği ile gelecek’

28-05-2014 Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın yeni yönetimi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na

‘Mahallere hizmet iş birliği ile gelecek’

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın yeni yönetimi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre de Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar Derneği yönetimini tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni dönemde mahalleye dönüştürülen 131 muhtarlığa hizmet edeceklerini söylerken, Büyükşehir Belediyesi ve Muhtarlar Derneği ile koordineli bir şekilde çalışarak alt ve üstyapı yatırımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.   ‘Hizmette işbirliği’   Başkan Kurtulan; “Muhtarlarımızla birlikte öncelikle mahallerimizin ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Daha sonra hızlı bir şekilde belirlenen sorunları çözüme kavuşturmak için harekete geçeceğiz. Bu dönemde Büyükşehir’in de katkısıyla su ve yol hizmetlerinden tarım ve hayvancılık yatırımlarına kadar birçok projeyi mahallerimizle buluşturmak ve kırsal kesimin kalkınmasını sağlamak için el ele vererek çalışacağız. Muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın istek, beklenti ve şikâyet taleplerini bizlere aktarmada azami gayret göstermelerini bekliyoruz” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kahraman ise işbirliği içinde mahallelere yararlı hizmetler yapmak için çaba harcayacaklarını belirterek; “ Belediye Başkanımızın sorunları çözmeye yönelik icraatları bizler için memnuniyet vericidir.  Mahallerimizin başlıca sorunlarının çözümü için birlikte çalışarak, vatandaşımızın hizmetinde olacağız” dedi.