Mahallelerde aşure ikramı

14-11-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahallerde düzenlenen aşure ikramlarına katılarak, vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutladı. Sanayi Kooperatifi, Tatkavaklı, Dere ve Yeni Dere mahallerinde

Mahallelerde aşure ikramı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahallerde düzenlenen aşure ikramlarına katılarak, vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutladı. Sanayi Kooperatifi, Tatkavaklı, Dere ve Yeni Dere mahallerinde gerçekleştirilen geleneksel etkinliklerde vatandaşlara aşure ve lokma ikram edildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da etkinliklere katılarak, sohbet ettiği vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Kurtulan;  “ Kültürümüzün özünde güçlü bir dayanışma duygusu var. Bizlerde bu dayanışma ve kardeşlik duygularını, bu güzel gelenek sayesinde hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Muharrem Ayı’nı kutluyorum. Bu güzel geleneği yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.