Mahalleler şenleniyor

31-08-2010 Belediyesi, mahallelere yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.   Mustafakemalpaşa Belediyesi, parke ve bordür döşemesi, kanalizasyon, asfalt ve yama çalışmalarının yanı sıra ilçedeki mahallere

Mahalleler şenleniyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, mahallelere yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, parke ve bordür döşemesi, kanalizasyon, asfalt ve yama çalışmalarının yanı sıra ilçedeki mahallere ‘çocuk parkı’ yapma çalışmalarını da hız verdi.

14 Eylül Bulvarı’nda Belmen Evleri önü, Hamidiye Mahallesi, Sanayi Kavşağı, Züferbey Mahallesi ve Tümbüldek’te çocuk parkı ve spor alanlarını tamamlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü,diğer mahallelerde de belirlenen boş alanlara çocuk parkı yapmak için harekete geçti.

Mahallelerde bulunan boş alanlara çocuk parkı yaparak, çocuklar için oyun alanları oluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz, her şeyimiz. Onların sokaklarda, caddelerde güvensiz bir şekilde oynamalarına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle mahallelerimize çocuk parkı çalışmalarımızı başlattık ve hızla devam ediyoruz. Parklara spor aletleri de koyarak büyükleri de unutmadık” diye konuştu.