Macar’dan Avrupa’da 3.’lük

10-02-2012 Mustafakemalpaşa’nın yetiştirdiği başarılı karatecilerden Tolga Macar, Avrupa Karate Şampiyonası’ndan derce ile döndü.      Azerbaycan’ın başkenti Bakü, Ümit Genç ve 21 Yaş

Macar’dan Avrupa’da 3.’lük

Azerbaycan’ın başkenti Bakü, Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Bugün gerçekleştirilen organizasyona Avrupa’nın en güçlü takımları iştirak ederken, Türkiye’den mili formayla şampiyonaya katılan Tolga Macar 57 kg.da üçüncü oldu.

Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi olan ve Bursa'dan Milli Takıma seçilen 4 sporcu arasında yer alan Tolga Macar yaptığı başarılı karşılaşmalar sonucunda Avrupa’da üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Avrupa’da ilçemizin adını duyuran milli sporcunun başarısından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek; “ Her zaman sporun ve sporseverin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Milli sporcumuz Tolga Macar’ın Avrupa’da bu önemli başarıya imza atması bizleri çok mutlu etti. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

.