Lalaşahin’li minikler Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

04-05-2011 Lalaşahin İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ettiler.      Lalaşahin İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı

Lalaşahin’li minikler Başkan Kurtulan’ı ziyaret etti

Lalaşahin İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı sınıf öğretmenleri Mustafa Kurt ve Feridun Şahin ile birlikte ziyaret etiler.

Sosyal Bilgiler Dersi’nde Yerel Yönetimler konusunu Başkan Kurtulan ile birlikte işleyen minik öğrenciler, Başkan Kurtulan’a çevre, yerel yönetimler, sosyal aktiviteler gibi konularda da çeşitli sorular yönelttiler.

Başkan Sadi Kurtulan miniklerle yakından ilgilenerek tüm sorularına içtenlikle cevap verirken, “Sizlerden her zaman çok okumanızı istiyorum. Bizim atalarımız mücadelesini, savaşını topla-tüfekle yapmış. Şimdi bizler günümüz dünyasında mücadelemizi bilgimizle yapmalıyız” dedi ve öğrencilere Mustafakemalpaşa Temel Bilgiler Kitabı’nı hediye etti.

.