Lalaşahin esnafından teşekkür ziyareti

18-05-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Lalaşahin esnafı teşekkür ziyaretinde bulundu. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Lalaşahin Pazar Pazarı ve Köy Garajı’nda yaptığı parke taşı çalışması

Lalaşahin esnafından teşekkür ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Lalaşahin esnafı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Lalaşahin Pazar Pazarı ve Köy Garajı’nda yaptığı parke taşı çalışması nedeniyle Lalaşahin esnafından Necati Dere, İsmet Kulaş, Mustafa Kuş ve Hikmet Kartal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurtulan’ı makamında ziyaret eden Lalaşahin esnafları, yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, “Yıllardır hem Pazar pazarının olduğu yer, hem de Köy Garajı çok kötü durumdaydı. Yapılan parke çalışması ile çamurdan ve su birikintilerinden kurtulmuş olduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Başkan Sadi Kurtulan da Mustafakemalpaşa’ya hizmet için göreve geldiklerini belirterek, “Yaşadığımız ilçemizi güzelleştirmek, ilçe halkına layık bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yaz aylarının da gelmesiyle çalışmalarını daha da hızlandırdılar. Sizlerin desteği ile Mustafakemalpaşa yaşanır hale gelecek” diye konuştu.