Lalaşahin’de iftar sevinci

31-07-2014 Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan’da düzenlediği sokak iftarlarının sonuncusu Lalaşahin Mahallesi Pazaryeri’nde gerçekleştirildi. Mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu iftara katılan Belediye

Lalaşahin’de iftar sevinci

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan’da düzenlediği sokak iftarlarının sonuncusu Lalaşahin Mahallesi Pazaryeri’nde gerçekleştirildi. Mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu iftara katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de servis yaptı. Yoğun bir katılımın yaşandığı iftarda konuşan Başkan Kurtulan, Ramazan’ın güzelliğini birlikte paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Ramazan’ın ruhunu her akşam farklı bir mahalle de yaşıyoruz. Bir dilim ekmeği paylaşıyor, bu ayın bereketini sofralarımıza taşıyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin ebedi olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.