Lalaşahin’de coşkulu iftar

24-07-2013 sokak iftarlarıyla Ramazan’ın bereketini tüm mahallelerde yaşatan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 3. sokak iftarını Lalaşahin Mahallesi’nde düzenledi. Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Belediye Başkanı

Lalaşahin’de coşkulu iftar

Geleneksel sokak iftarlarıyla Ramazan’ın bereketini tüm mahallelerde yaşatan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 3. sokak iftarını Lalaşahin Mahallesi’nde düzenledi. Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Lalaşahin Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar katıldı. Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Belediye Mehter Takımı, iftar öncesi verdiği mini konserde programa renk kattı. Etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  Ramazan ayının esenliğini, insanlığa mutluluğa erdiren manevi atmosferini birlikte yaşadıklarını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Rahmet ve bereket ayı boyunca Mustafakemalpaşa’da ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarımızla vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Bölge Tiyatrosu da iftarın ardından sergiledikleri orta oyunu gösterileri ile beğeni kazandı.