Laçiner: Şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz

17-09-2010 Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, ülke bütünlüğünün mimarı ve

Laçiner: Şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, ülke bütünlüğünün mimarı ve bekçisi şehit ve gazileri andı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921’de TBMM tarafından gazilik unvanı verildiği günden itibaren her yıl kutlanan Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner;“Tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz” dedi.
Mesajında şehit ve gazilerin vatan savunması için verdiği kutsal mücadelenin, dünya tarihinde milletçe övünç duyulan kahramanlık ve vatanseverlik destanı olarak yer aldığını belirten Laçiner; şunları söyledi: “Bugün güçlü ve saygın Türkiye’nin temelinde kahraman gazilerin önemli bir payı vardır. Türk’ün bir tarih olduğunu ve yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan ederek bu topraklarda gelecek nesillerin mutlu, huzurlu ve bağımsız yaşamasını sağlayan ülke sevdalılarıdır. Bu vatan topraklarına ve bayrağına karşı yapılan her türlü saldırılara “Vatan sana canım feda” düşüncesiyle gözlerini bile kırpmadan mücadele eden ve bu uğurda gazi olan askerimize Türk Halkı olarak minnet borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder ATATÜRK ve onun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anarken, tüm gazilerimizin bu mutlu gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum.”