Laçiner, Polis Haftası’nı kutladı

09-04-2010 Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, polis teşkilatının 165. yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm yurtta

Laçiner, Polis Haftası’nı kutladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, polis teşkilatının 165. yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 2-10 Nisan tarihleri arasında ‘Polis Haftası’ ve 10 Nisan günü de ‘Polis Günü’ olarak kutlamalar yapıldığını belirten Laçiner, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyorum. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Bugün Türk Polis Teşkilatımız 165 yaşındadır. Geçen bu sürede gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiştir.”

Polis teşkilatının 165 yıldan beri bu anlamlı görevi başarıyla yerine getirerek Türk milletinin gönlünde hak ettikleri yeri aldığını kaydeden Laçiner, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Polis Haftası ve Polis Günü nedeniyle bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarını takdir ve sevgiyle selamlarken aile bireyleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. Vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, yakınlarına ve gazilerimize de esenlikler dilerim.”dedi.