Laçiner “ Anneler Günü’nü” kutladı

09-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri ve Meclis Üyesi Nuray Laçiner, annelerin eşsiz şefkatin sembolü olduğunu belirterek "Annelerimize, hayatlarının

Laçiner “ Anneler Günü’nü” kutladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri ve Meclis Üyesi Nuray Laçiner, annelerin eşsiz şefkatin sembolü olduğunu belirterek "Annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır" diye belirtti.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner, ’Anneler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değerin olmadığını belirten Laçiner, insanlara değer bilincini ilk öğreten kişilerin anneler olduğunu ifade etti. Laçiner, "Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı, karşılıksız başarabilen varlık, annelerimizdir. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Annelerimiz sevgi, saygı ve değer bilincini ilk öğreten kişilerdir. Onlar bizlere sundukları kutsal sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatırlar. " dedi.