Kütüphane Haftası kutlandı

02-04-2010 Haftası, Mustafakemalpaşa’da İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törenle kutlandı. 29 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl

Kütüphane Haftası kutlandı

Kütüphane Haftası, Mustafakemalpaşa’da İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.

29 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 46.’ncısı gerçekleştirilen Kütüphane Haftası etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Mustafakemalpaşa’da da düzenlenen törenlerle kutlandı. Kütüphane Müdürlüğü’nün hazırladığı kutlama programına; Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet başsavcısı Doğan Bülent Belli, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turhan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Kütüphane Müdürü Doğan Çiçek, günün önemini belirten bir konuşma yaparken, son 1 yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrencilere Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hayali Nevzat Çiftçi’nin ‘Karagöz-Hacivat’ perde oyunu gösterisinin ardından tören ‘Kitap Sergisi’nin açılışıyla sona erdi.